foto

Tracey Childs

  • nar. 30.5.1963 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Shell Seekers, The (TV film)
1985 Podvod (TV film)
1984 Talent pro vraždu (TV film)
1982 Baal (TV film)
1981 Sense and Sensibility (TV film)
1980 Věci po Richardovi
1976 Snow Queen, The (TV film)

TV seriály

2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2008 Pán času (TV seriál)
Ohně Pompejí (S04E02)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1992 Runaway Bay (TV seriál)
1989 Streetwise (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Morgan's Boy (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace