foto

Franck Andrieux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Happy End
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
Souffler plus fort que la mer
2015 Fatima
V květnu si dělej, co chceš
2014 Le système de Ponzi (TV film)
Příště budu mířit na srdce
Vše o těch třech
2012 Hvězdář
Je vous ai compris (TV film)
Rommel (TV film)
2011 La Désintégration
Présumé coupable
Une cible dans le dos (TV film)
Vítej, Kaniusho (TV film)
2010 Petite fille (TV film)
2009 Coeur du sujet, Le (TV film)
Un singe sur le dos (TV film)
À l'origine
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Vítejte u Ch'tisů
2007 24 mesures

TV seriály

2017 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Tajemství sirotčince (S02E20)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Chambre avec vue (S01E08)
La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 France KBEK (TV seriál)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
L'Aveu (E05)
L'Impossible (E04)
La Trahison (E03)
další epizody (5)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky