foto

David Green

  • nar. 12.11.1948 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Sold
2000 Bez dechu
1990 Ohnivá eskadra
1988 Buster
1987 1914 All Out (TV film)
1986 Car Trouble
1984 Golden Land, The (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
1981 Dům plný růží (TV film)

TV seriály

1981 Chinese Detective, The (TV seriál)

Dokumentární

1992 Around Whicker's World: The Ultimate Package (TV seriál)

TV pořady

2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)
1993 Whicker's Miss World (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Heist: Who Stole the American Dream?
2007 Movie Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace