foto

David Green

  • nar. 12.11.1948 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Sold
2000 Bez dechu
1990 Ohnivá eskadra
1988 Buster
1987 Ve stínu války (TV film)
1986 Car Trouble
1984 Golden Land, The (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
1981 Dům plný růží (TV film)

TV seriály

1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1976 Nobody's House (TV seriál)

Dokumentární

1992 Around Whicker's World: The Ultimate Package (TV seriál)

TV pořady

2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)
1993 Whicker's Miss World (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Heist: Who Stole the American Dream?
2007 Movie Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky