foto

Kódži Masunari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Učú Show e jókoso
2001 R.O.D - Read or Die
1991 NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen

TV seriály

2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
2005 Kamiču! (TV seriál)
2004 R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (10)
2003 R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
1999 Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
Photon (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1990 Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky