foto

Tomáš Krulich

  • nar. 19.4.1966 (51 let)
    Teplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Motorband: Restart
2011 Kabát: Banditi di Praga - Turné 2011 (koncert)
2009 Kabát - Po čertech velkej koncert (koncert)
2008 Kabát: Corrida 2007 (koncert)
2007 Eurosong aneb Kabát jde do Evropy (TV film)
2005 Kabát: 2003 - 2004 (koncert)
2002 Kabát - Suma Sumárum (koncert)

TV pořady

2013 Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
Pomozte dětem 2013 (TV pořad)
2012 Ceny Anděl 2011 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Kapka naděje (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
2008 Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest Semi Final (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Katapult (TV pořad)
1998 Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
XXL (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Kabát: Do pekla / do nebe (hudební videoklip)
Kabát: Western Boogie (hudební videoklip)
2011 Kabát: Don Pedro von Poltergeist (hudební videoklip)
Kabát: Schody (hudební videoklip)
2010 Kabát: Banditi di Praga (hudební videoklip)
2006 Kabát: Burlaci (hudební videoklip)
Kabát: Malá dáma (hudební videoklip)
2003 Kabát: Dole v dole (hudební videoklip)
Kabát: Kalamity Jane (hudební videoklip)
2001 Kabát: Má jí motorovou 2001 ccm (hudební videoklip)
Kabát: Pohoda (hudební videoklip)
2000 Kabát: Bára (hudební videoklip)
Kabát: Na sever (hudební videoklip)
1999 Kabát: Bruce Willis (hudební videoklip)
Kabát: Šaman (hudební videoklip)
Kabát: Učitel (hudební videoklip)
1997 Kabát: Čert na koze jel (hudební videoklip)
Kabát: Králíci (hudební videoklip)
1996 Kabát: Jak ti šlapou Kabáti (hudební videoklip)
Kabát: Láďa (hudební videoklip)
Kabát: Tak teda pojď (hudební videoklip)
1995 Kabát: Dávám ti jeden den (hudební videoklip)
1994 Kabát: Colorado (hudební videoklip)
1993 Kabát: Opilci v dějinách (hudební videoklip)
Kabát: Pivrnec (hudební videoklip)
1992 Kabát: Žízeň (hudební videoklip)
1991 Kabát: Máš to už za sebou (hudební videoklip)
Kabát: Skrblík (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2011 Kabát: Banditi di Praga - Turné 2011 (koncert)
2008 Kabát: Corrida 2007 (koncert)
2002 Kabát - Suma Sumárum (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Kabát: Western Boogie (hudební videoklip)
2011 Kabát: Don Pedro von Poltergeist (hudební videoklip)
2003 Kabát: Dole v dole (hudební videoklip)
Kabát: Kalamity Jane (hudební videoklip)
2001 Kabát: Pohoda (hudební videoklip)
2000 Kabát: Bára (hudební videoklip)
1999 Kabát: Šaman (hudební videoklip)
1993 Kabát: Opilci v dějinách (hudební videoklip)
1992 Kabát: Žízeň (hudební videoklip)
1991 Kabát: Skrblík (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace