foto

Margot Gödrös

  • nar. 1939
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Komu se dobře daří
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
Poslední spravedlivý
Tatort - Verfolgt (TV film)
2013 Rosie
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Klára a tajemství medvídků
2010 Wiedersehen mit einem Fremden (TV film)
2008 Geheimnis von Murk, Das
2007 Darjeeling s ručením omezeným
Der Butler und die Prinzessin (TV film)
2004 Ich werde immer bei euch sein (TV film)
2002 Romeo & Julia in der Stadt (TV film)
1999 Todesengel (TV film)
1993 Justice

TV seriály

2017 Wilder (TV seriál)
Abgrund (E06)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)
2005 Schöni Uussichte (TV seriál)
1999 Lüthi und Blanc (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace