foto

Ruth Reinecke

  • nar. 11.1.1955 (66 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Burggraben (TV film)
2020 Papa auf Wolke 7 (TV film)
2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
2018 Oma ist verknallt (TV film)
2017 Einmal Immer
Zvědové míru
2016 Toni Erdmann
Wunschkinder (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
2013 Du bist dran (TV film)
2010 Magda (studentský film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Preußisch Gangstar
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Noch einmal lieben (TV film)
2003 Spoutaný vrah (TV film)
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
1994 Weltmeister
1991 Schlaflose Tage (TV film)
1989 Barbaron (TV film)
1987 Letzte Begegnung, Die (TV film)
1985 Männerwirtschaft (TV film)
1984 Auf dem Sprung
Die Witwe Capet (TV film)
Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
Tři sestry (TV film)
1983 Holubářka
1982 Schlaflose Tage (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
Příběh ze života Roberta Kocha (TV film)
Zwei Freunde in Preußen (TV film)
1980 U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1979 Guten Morgen, du Schöne: Ute - Datenverarbeiterin - 23 Jahre (TV film)
1978 Ich will nicht leise sterben (TV film)

TV seriály

2021 Doktor Ballouz (TV seriál)
2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S04E06)
Geliehenes Glück (S04E05)
Blühendes Land (S04E04)
další epizody (5)
2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
Der Amerikaner (S03E04)
další epizody (6)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Nashorn (S11E21)
2013 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Lebensbund (S02E06)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Morgenluft (S02E06)
Der Überfall (S02E05)
Liebe ist stärker als der Tod (S02E04)
další epizody (6)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Heilige der Verdammten (S08E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzweiflung (S13E05)
Místo činu (TV seriál)
Gegen den Kopf (S44E24)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S01E06)
Das Konzert (S01E05)
Eine alte Leidenschaft (S01E04)
další epizody (6)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV seriál)
2003 Místo činu (TV seriál)
Leyla (S34E19)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Schritt zu weit (S05E18)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wegen Todesfall geschlossen (E128)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1979 Guten Morgen, du Schöne (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
1984 Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky