foto

Martin Klempnow

  • nar. 28.10.1973 (47 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mia a milionář (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
2008 Man liebt sich immer zweimal (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 29 a ještě panna (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
2003 Operation Dance Sensation
Schwer verknallt (TV film)
1993 Kahlschlag (TV film)

TV seriály

2020 Binge Reloaded (TV seriál)
2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Expansion (S02E03)
2015 Die Bergretter (TV seriál)
Mutterseelenallein (S07E02)
Kein Weg zurück (S07E01)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Gefangen im Eis (S06E05)
Wettersturz (S06E04)
další epizody (11)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
Spurlos (S04E04)
Der Tote im Berg (S04E03)
další epizody (5)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Mit dem Rücken zur Wand (S03E05)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S03E04)
Steinschlag (S03E03)
další epizody (5)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Brautflucht (S02E11)
Gefährliche Affäre (S02E10)
další epizody (12)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Switch reloaded (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky