foto

Martin Klempnow

  • nar. 28.10.1973 (44 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Friesland - Mörderische Gezeiten (TV film)
2010 Mia a milionář (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
2008 Man liebt sich immer zweimal (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 29 a ještě panna (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
2003 Operation Dance Sensation
Schwer verknallt (TV film)
1993 Kahlschlag (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Expansion (S02E03)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
2007 Switch reloaded (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

TV pořady

2018 Geheimniskrämer (TV pořad) - mod.
Mein Lieblingsjahr - Mit Stars durch die Jahrzehnte (TV pořad)
2016 Der Dennis Show (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2009 Granaten wie wir (TV pořad)
heute-show (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace