foto

Ann-Cathrin Sudhoff

  • nar. 1972
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nezapomeň na mě (TV film)
2010 Hlas srdce (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
2008 Die Schimmelreiter
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Zwei gegen zwei (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
1997 Ein Traum von Hochzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)

TV seriály

2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit hohem Einsatz (S15E07)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neue Wege (S08E10)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geheimnis der Braut (S04E04)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
2000 Big Ben (TV seriál)
Vražda ve sboru (S05E03)
1999 Candy Club (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoffnungen (S01E15)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky