foto

Markus Boysen

  • nar. 3.9.1954 (65 let)
    Hannover, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2016 Borchertův případ
Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Případ Malorka (TV film)
2011 Podfukáři (TV film)
2010 Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
Verhältnisse (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2007 Druhá půlka štěstí (TV film)
Wiedersehen in Verona (TV film)
2006 Bloch - Die Wut (TV film)
Bouřlivý příliv (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Krieg der Frauen (TV film)
Ostrov koní (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Ein starkes Team - Ihr letzter Kunde (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mord am Meer (TV film)
Unter Verdacht - Willkommen im Club (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Kalter Frühling (TV film)
2003 Glashimmel (TV film)
Im Schatten der Macht (TV film)
2001 Nicht ohne dich (TV film)
1990 Wilhelm Tell (TV film)
1986 Die Reise
1981 Heinrich auf der Erbse
1977 Tatort - Reifezeugnis (TV film)

TV seriály

2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Hansa Harmonia (S01E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Fall Wendt (S18E09)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Přes mrtvoly (S20E12)
2010 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Eine königliche Affäre - Das riskante Leben des Leibarztes Johann Friedrich Struensee (TV film)
2000 Königin - Marianne Hoppe, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky