foto

Martin Krejčí

  • nar. 28.10.1977 (41 let)
    Praha, Československo

Biografie

Martin Krejčí (1977, Praha) je přední český reklamní režisér. Studoval dokumentární tvorbu na FAMU (1996–2004), kde natočil několik výrazných krátkých filmů, mezi nimi třeba foglarovskou variaci Dobrodružství Jana Tleskače (1997). Svou všestrannost potvrdil v krátkém filmu Fricasse (2003), který po uvedení v Cannes vidělo i karlovarské publikum. Pro MFF KV natočil letošní znělku s Helen Mirrenovou, dříve pak tu s Jiřím Menzelem.

48. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2019 Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera
2018 Čekej tiše
2013 Strach
2003 Fricasse
1999 Pod prahem (studentský film)

TV seriály

2000 Dokoláč (TV seriál)

Dokumentární

1998 Nová planeta (studentský film)

Hudební videoklipy

2001 Tata Bojs - Duševní (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Strach
1999 Pod prahem (studentský film)

TV seriály

2000 Dokoláč (TV seriál)

Dokumentární

1998 Nová planeta (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Pod prahem (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace