foto

Charli XCX

  • nar. 2.8.1992 (28 let)
    Cambridge, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 UglyDolls

Dokumentární

2019 I'm with the Band (TV seriál)
Nasty Cherry zahrajou WIN (E06)
Je konec s Nasty Cherry? (E05)
O jednu Nasty Cherry míň (E04)
další epizody (6)
2018 Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (koncert)
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)

Hudební videoklipy

2019 Charli XCX & Christine and the Queens - Gone (hudební videoklip)
Charli XCX feat. Lizzo - Blame It On Your Love (hudební videoklip)
2018 Charli XCX & Troye Sivan - 1999 (hudební videoklip)
Rita Ora feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX - Girls (hudební videoklip)
2017 Charli XCX - 1Night (hudební videoklip)
Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
David Guetta & Afrojack ft Charli XCX & French Montana - Dirty Sexy Money (hudební videoklip)
2016 Charli XCX - After The Afterparty feat. Lil Yachty (hudební videoklip)
Charli XCX - Vroom Vroom (hudební videoklip)
2015 Charli XCX - Drop That Kitty (hudební videoklip)
Charli XCX - Famous (hudební videoklip)
Charli XCX feat. Rita Ora - Doing It (hudební videoklip)
2014 Charli XCX - Boom Clap (hudební videoklip)
Charli XCX - Break the Rules (hudební videoklip)
Iggy Azalea feat. Charli XCX - Fancy (hudební videoklip)
2013 Charli XCX - SuperLove (hudební videoklip)
Charli XCX - What I Like (hudební videoklip)
Charli XCX - You (Ha Ha Ha) (hudební videoklip)
2012 Charli XCX - You're the One (hudební videoklip)
Charli XCX feat. Icona Pop - I Love It (hudební videoklip)
2011 Charli XCX - Nuclear Seasons (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 2017 MTV Europe Music Awards (TV pořad)
2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
2014 MTV EMA (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 The Voice UK (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Charli XCX & Christine and the Queens - Gone (hudební videoklip)
Charli XCX feat. Lizzo - Blame It On Your Love (hudební videoklip)
Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita (hudební videoklip)
2018 Charli XCX & Troye Sivan - 1999 (hudební videoklip)
2017 Camila Cabello ft. Quavo - OMG (hudební videoklip)
Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
2016 Charli XCX - After The Afterparty feat. Lil Yachty (hudební videoklip)
MØ - Drum (hudební videoklip)
2015 Charli XCX - Drop That Kitty (hudební videoklip)
Charli XCX - Famous (hudební videoklip)
Selena Gomez - Same Old Love (hudební videoklip)
2014 Charli XCX - Boom Clap (hudební videoklip)
Charli XCX - Break the Rules (hudební videoklip)
Iggy Azalea feat. Charli XCX - Fancy (hudební videoklip)
2013 Charli XCX - SuperLove (hudební videoklip)
2012 Charli XCX feat. Icona Pop - I Love It (hudební videoklip)
2011 Charli XCX - Nuclear Seasons (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2018 Charli XCX & Troye Sivan - 1999 (hudební videoklip)
2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)