foto

Martine Gautier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Příběh Marie
2013 11.6
2012 Bratr a sestra (TV film)
Moje máma je squatter (TV film)
2010 L'homme sans nom (TV film)
2009 Poslední na cestu
2008 Charlotte Corday (TV film)
2007 Hra pro čtyři
2006 Caprice des cigognes, Le (TV film)
2002 La croix du Fau (TV film)
2001 Oui, mais...
Slečna
Thérèse et Léon (TV film)
1999 Mauvaises fréquentations
Porteur de destins, Le (TV film)
1997 Sázka
1993 Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Fille de l'air, La
IP5: L'île aux pachydermes
1991 Netchaïev est de retour
1990 Milou v máji

TV seriály

2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Un (E01)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Malé rodinné vraždy (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
Ohnivé léto (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace