foto

Christie Pesicka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ocean Park
2000 Bob's Video
1999 Muž na Měsíci

TV seriály

2006 Dexter (TV seriál)
2000 Troma's Edge TV (TV seriál)

Dokumentární

2006 Goolians
2005 Film Trix
Make Your Own Damn Movie!
2004 Film Trix 2004
2002 Film Trix 2002

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Paperdolls

Dokumentární

2005 Film Trix
2004 Film Trix 2004
2002 Film Trix 2002

Režijní filmografie

Filmy

2006 Paperdolls

Dokumentární

2004 Film Trix 2004

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky