foto

Daniel DeSanto

  • nar. 3.10.1980 (38 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Italy
2017 The Meaning of Life
2015 Charming Christmas (TV film)
2012 Havana 57
Whiskey Business (TV film)
2011 Breakaway
2009 Gooby - můj medvědí kamarád
Pokrevní bratři 2
Trosečníci (TV film)
2008 13 (TV film)
2000 Phantom of the Megaplex (TV film)
1998 Mazaní hoši
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
1995 Prince for a Day (TV film)
1993 Gregory K (TV film)
1991 Power Pack (TV film)
Return of Eliot Ness, The (TV film)
1990 Nováček
1989 Famiglia Buonanotte, La

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
Fillion Bollar King (S02E01)
2017 The Indian Detective (TV seriál)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Bagel (S03E07)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vražda podle pravidel (S09E11)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Dámská jízda (S03E04)
2011 Mudpit (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1996 Monster by Mistake (TV seriál)
1994 Kouzelný školní autobus (TV seriál)
The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)
1991 Eric's World (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace