foto

Peter Lerchbaumer

  • nar. 2.3.1945 (75 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
2017 Balanceakt (TV film)
Falsche Siebziger (TV film)
Tod im Internat (TV film)
2015 Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
Kommissar Marthaler - Engel des Todes (TV film)
Nacht der Angst (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
2012 Deckname Luna (TV film)
Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Viktor a tajemství krokodýlího domu
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Die Braut im Schnee (TV film)
Mandy will ans Meer (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Liebe deinen Feind (TV film)
Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Gier (TV film)
Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Léto
Mein Mann, der Trinker (TV film)
Místo činu: Exitus (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2007 Duell in der Nacht (TV film)
Ein verlockendes Angebot (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
Jsem ta druhá
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Blindes Vertrauen (TV film)
Tatort - Leerstand (TV film)
Vykoupen láskou: Tajemství Červeného domu (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Kalter Frühling (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2003 Perfektní život (TV film)
Tatort - Das Böse (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)
Über Nacht
2002 Das Verlangen (studentský film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Poppitz
Regentage (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Ein Sommertraum (TV film)
Paulas Schuld (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 LiebesLuder
Liebst du mich (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1998 Hauptsache Leben (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
Falsche Liebe (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
1995 Das Wunschkind
1987 Kampf ums Glück (TV film)
1986 Nachbar, Der
1970 Traumauto Nr. 5 (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
1966 Prinz und Betteljunge (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefühl und Verstand (S22E02)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zeichen (S03E12)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Kollmar kommt (S10E12)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hätte, wäre, wenn … (S15E19)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Der Mann am Fenster (E26)
2006 Stolberg (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Vatermord (S01E04)
Fox a partneři (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Der Kardinal
2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky