foto

Marlene Morreis

  • nar. 21.10.1976 (43 let)
    Schärding, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lang lebe die Königin (TV film)
2019 Curling für Eisenstadt (TV film)
Frau Mutter Tier
Wenn Frauen ausziehen (TV film)
2018 Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Pygmalion
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
Wackersdorf
2017 Inspektor Jury spielt Katz und Maus (TV film)
Jella jagt das Glück (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
Unser Traum von Kanada (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
Schwarzach 23 und Die Hand des Todes (TV film)
Tchán (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
Schluss! Aus! Amen! (TV film)
2013 Da geht noch was!
Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
Sofiino vítězství (TV film)
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Wer's glaubt, wird selig
2009 The Greims
2002 Running Out of Cool

TV seriály

2018 Labaule & Erben (TV seriál)
2015 Komm schon! (TV seriál)
Anette und Oliver (E04)
Jana und Christoph (E03)
Vera & Michael (E02)
další epizody (4)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Ober Unter Sau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky