foto

Niko Paakkunainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Tässä on elämä (TV film)
2004 Yhdeksän elämää (TV film)
2003 Paratiisi
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1999 Force majeure (studentský film)
1998 Kulkurin taivas (studentský film)
1995 Tunneli (studentský film)
1994 Recycle Man (studentský film)
1993 Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)
1992 Panodraama (studentský film)

TV seriály

1999 Pulkkinen (TV seriál)

Dokumentární

2014 Himmlerin kanteleensoittaja
2002 Kiinalainen pähkinämies
Omalla vastuulla
2001 Henna leu'dd
Zlodějský svět
2000 Kierrätyksen kuninkaat
1999 Katso ihmistä
Laiva
1996 Tanssija 100 dB:n hiljaisuudesta (TV film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Ailan aika
Hurraa Lenin! (studentský film)
Tino

TV pořady

2007 Kuka, mitä, häh? (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Don't Push the River (TV film)
1993 Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)

Dokumentární

1990 Kämmenen kokoinen avaruus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace