foto

Allen Garfield

  • nar. 22.11.1939 (79 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 White Boy
2001 Majestic
2000 Men Named Milo, Women Named Greta
1999 Devátá brána
Oheň nenávisti (TV film)
1998 Get a Job
1997 Berlin Niagara
Elf Who Didn't Believe, The
1996 Zločin století (TV film)
Ďábelská lest
1995 Divoká hra
Johnny zapíná rádio
Stuart Saves His Family
1994 Great Harry and Jane
Vlastenci
1993 Cyborg 2 - Skleněný stín
Rodinné modlitby
Waiter, The
1992 Citizen Cohn (TV film)
Jack and His Friends
Pobřeží snů
1991 Až na konec světa
1990 Dick Tracy
Fešácký kriminál
1989 Night Visitor
Sázkař
1987 My Best Friend's Birthday
Policajt v Beverly Hills II
You Ruined My Life (TV film)
1986 Květ pouště
Věrný obraz ďábla (TV film)
1984 Cotton Club
Irreconcilable Differences
Učitelé
1983 Návrat černého hřebce
Silvestrovské představení
Trial by Terror
1982 Stav věcí
1981 Leave 'em Laughing (TV film)
One from the Heart
Propastný rozdíl
1980 One Trick Pony
V roli kaskadéra
1979 Fyre
1978 Kasař Tony
Nowhere to Run (TV film)
Skateboard
Sketches of a Strangler
1977 Ring of Passion (TV film)
1976 Commitment, The
Gable and Lombard
Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
Number One
Paco
Serpico: The Deadly Game (TV film)
Tři ze sanitky
1975 Nashville
1974 Busting
Judgement: The Trial of Julius and Ethel Rosenberg (TV film)
Na titulní straně
Rozhovor
Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Deadhead Miles
Incident at Vichy (TV film)
Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou (TV film)
Na šikmé ploše
1972 Footsteps (TV film)
Get to Know Your Rabbit
Kandidát
Top of the Heap
1971 Banáni
Believe in Me
Cry Uncle!
Roommates
Síť
Taking Off
You've Got to Walk It Like You Talk It or You'll Lose That Beat
1970 Ahoj, mami!
Básník a kočička
Good, the Bad, and the Beautiful, The
1969 Putney Swope
1968 Greetings
Orgy Girls '69

TV seriály

2000 Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part II (S02E02)
1999 Lot, The (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growth Pains (S01E17)
Life Support (S01E15)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Shutt Down (S01E06)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Vengeance (S02E16)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1989 Boys, The (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)

Dokumentární

2000 Directors: William Friedkin, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace