foto

Inga Bergström-Rausku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Hyväntekijä (TV film)
2005 Elli (TV film)
1999 Kivinen lintu (TV film)

TV seriály

2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
Piinaviikko (E09)
Elinikäinen presidentti (E08)
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Mäntsälän kapina (E03)
další epizody (5)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
1997 Léto v sedle (TV seriál)
1994 Mikset sä soita? (TV seriál)

Dokumentární

2014 Yksisiipinen enkeli (TV film)
2012 Arvo (TV film)
2011 Stella Polaris (TV film)
2010 Esko Salminen - läsnä (TV film)
Pimeän puolella (TV seriál)
Ryssänä Suomessa (TV film)
2009 Kalle Holmberg (TV film)
Rautatieläiselämää (TV film)
2006 Pula-aika (TV seriál)
2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)
Tosi tarina: Venäläinen romanssi (TV film)
2004 Salainen sotilastie länteen (TV film)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)
1990 Aino Ackté (TV film)

Zvukařská filmografie

TV seriály

1994 Love Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky