foto

Seppo Louhi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ti praví
2012 Laupeuden laitapuolella
2001 Tango Kabaree
1997 Jäänmurtaja
1996 Ratapenkan ruusu (studentský film)
Tie naisen sydämeen
1994 Kaikki pelissä
1991 Joulukuusi (studentský film)

TV seriály

2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Vihreät kuulat (S02E01)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Ansa (E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Dokumentární

2015 Ompelijatar

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Onnellisten laiva (TV film)
1999 Lapinpoika (TV film)
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
Kulkurin taivas (studentský film)
Viola (TV film)
1997 Graceland
Pinkee Onneli (studentský film)
1996 Saattajat (studentský film)
1995 Pilkkijä (studentský film)
1994 Kalenteri
Kampela (studentský film)
1993 Marskin risti
1992 Kastajaiset (studentský film)
1990 Elossa (studentský film)
Sammakonpyytäjät

TV seriály

2008 Suojelijat (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)

Dokumentární

2001 Henna leu'dd
2000 Haapoja Pariisissa
1996 Tanssija 100 dB:n hiljaisuudesta (TV film)
1994 Joka ikkunaan heijastuu puu (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2000 Haapoja Pariisissa

Střihačská filmografie

Dokumentární

2000 Haapoja Pariisissa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace