foto

Sam Groom

  • nar. 13.6.1938 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 More Than Murder (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
1982 Deadly Eyes
Deadly Games
1981 Poslední den lásky (TV film)
1979 Hanging by a Thread (TV film)
Hry bez pravidel (TV film)
1978 Run for the Roses
1977 Sharon: Portrait of a Mistress (TV film)
1976 Time Travelers (TV film)
1975 Beyond the Bermuda Triangle (TV film)
Space-Watch Murders, The (TV film)
Winner Take All (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
Paradise Lost (TV film)
1970 The Baby Maker
1966 For Pete's Sake
1963 Act One

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
DNR (S10E03)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Switch (S05E22)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1985 Otherworld (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Our Private World (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace