foto

Wolfgang Hübsch

  • nar. 12.11.1939 (79 let)
    Steyr, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nevrland
2018 Der Tote im See (TV film)
2017 Onkel Wanja
2015 Drei Eier im Glas
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
Země zločinu: Mrtvá s jednou botou (TV film)
2012 Léto v Bavorsku (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
2011 Der Kalte Himmel (TV film)
Im falschen Leben (TV film)
Smrtelná sázka (TV film)
2010 Náhodný rukojmí
2009 Mein Kampf
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
Více než navždy (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2002 Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Ikarus
Mademoiselle Else (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Nevěsta větru
Poradce
Zůstaneme spolu (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
Mein ist die Rache (TV film)
Qualtingers Wien
Tatort - Hahnenkampf (TV film)
Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1996 Charms Zwischenfälle
Hofrat Geiger (TV film)
1995 Brennendes Herz
Komu patří Tobias?
1993 Babylon Komplott, Das (TV film)
Die skandalösen Frauen (TV film)
1991 Im Dunstkreis
1990 Sidonie (TV film)
1989 Frau Berta Garlan (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1987 Neznámá krajina
1985 Julius Tandler (TV film)
1983 Geschichte einer Vielgeliebten, Die (TV film)
Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1981 Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
1979 Lemminge, Teil 2 Verletzungen (TV film)
1978 Iphigenia auf Tauris (divadelní záznam)
1976 Stationschef Fallmerayer
1975 Totstellen (TV film)
1973 Biedermänner, Die (TV film)
Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
Tatort - Das fehlende Gewicht (TV film)
Was Ihr wollt (TV film)
1971 Widerspenstigen Zähmung, Der (TV film)
Zwischenspiel oder Die neue Ehe (TV film)
1970 Hier bin ich, mein Vater (TV film)
1962 Lumpazivagabundus (TV film)

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (13)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1985 Wiener Klatsch (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál) - vyp.
2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace