foto

Dave Alan Johnson

  • nar. 10.10.1955 (65 let)
    Buffalo Center, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Christmas with Tucker (TV film)
1996 Chameleon
1994 Golden Gate (TV film)
1993 Podzemní past (TV film)

TV seriály

2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Ztráta paměti (S03E10)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
Zlý oheň (S03E03)
další epizody (11)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Bezpečnost vlasti (S02E03)
další epizody (6)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
Tichý zloděj (S01E05)
Pryč s bombami (S01E02)
další epizody (4)
2001 Doc (TV seriál)
1999 Chameleon (TV seriál)
Pevné pouto (S03E17)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Dávej, ber (S01E13)
1992 Jack's Place (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Můj šálek kávy (TV film)

TV seriály

2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Špionážní hry (S03E11)
Ztráta paměti (S03E10)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Žena, která přežila holokaust (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Můj šálek kávy (TV film)
1996 Chameleon
1987 Láska a válka (TV film)
Vrah vedle nás
1986 Noc husí kůže

TV seriály

1981 Strike Force (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
1997 Každý den v akci (TV seriál)
Shootout (S02E22)
Starting Over (S02E21)
Camino High (S02E20)
další epizody (11)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Christmas Blues (S02E11)
Warrant Peace (S02E10)
Bullet the Blue Sky (S02E09)
další epizody (21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky