foto

Anton Figl

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch ins Ungewisse (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Wenn es Liebe ist (TV film)
2015 Tatort - Gier (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Unheil in den Bergen (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
2005 Poslední dny Sophie Schollové
Unter Verdacht - Willkommen im Club (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Die Heilerin (TV film)
2003 Verbrechen des Professor Capellari - Bittere Schokolade, Die (TV film)
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis

TV seriály

2019 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Polly (E28)
2018 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Urteil (E27)
2017 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Löwenherz (E26)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Horečka (S09E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Spezlwirtschaft (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2015 Oh du mein Österreich (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky