foto

Camilo José Cela

  • nar. 11.5.1916
    Iria Flavia, A Coruña, Galicia, Španělsko
  • zem. 17.1.2002 (85 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Úl - kniha
1979 Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La - kniha
1976 Pascual Duarte - kniha

TV seriály

1974 Libros, Los (TV seriál) - kniha
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Filmy

1982 Úl
1979 Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La
1954 Manicomio
1950 Facultad de letras
1949 El sótano

TV seriály

2001 Cuéntame (TV seriál) - a.z.
1974 Libros, Los (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
1990 Kondomi
1976 Písně pro poválečnou dobu - a.z.
1971 Impromptu Balear

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace