foto

Anthony Valentine

  • nar. 17.8.1939
    Blackburn, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.12.2015 (76 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Commander, The: Abduction (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2005 The Commander: Blackdog (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2002 Dva muži šli do války
1998 Diana: Hold princezně, která patřila všem (TV film)
Pod pokličkou
1997 House of Angelo, The
1996 Cesta k prachu (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
Singapore Sling: Midnight Orchid (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
Věk zrady (TV film)
1988 Otcova pomsta (TV film)
Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1982 The Plague Dogs
Vždyť je to hračka (TV film)
1981 Klub příšer
1979 Útěk do Atén
1976 Alien Attack (TV film)
Dancing Years, The (TV film)
To the Devil a Daughter
1972 Tower of Evil
1970 Představení
1963 Proklatci
1960 The Flesh and the Fiends
1956 Fun at St. Fanny's
1955 The Brain Machine
1954 Adventure in the Hopfields
1953 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Girl on the Pier, The
1949 No Way Back

TV seriály

2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
A Simple Sacrifice: Part 1 (S01E07)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Cedric se vydává na cestu (E04)
Heartbeat (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
The Fifth Corner (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
The Fear (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Robin a čaroděj (S01E01)
1982 Airline (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Masada (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
War Games (S01E04)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Sunset Song (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Scarf, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)

Dokumentární

2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)
1995 Velký detektiv Sherlock Holmes (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace