foto

Andreas Nickl

  • nar. 18.10.1967 (53 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Budiž světlo
Daleko od domova
Ein verhängnisvoller Plan (TV film)
Tonio & Julia – Schulden und Sühne (TV film)
2018 Nikdy neodvracej zrak
Rewind - Die zweite Chance
Wackersdorf
2017 Říkej, co mám dělat
2016 Bergfieber
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
Superega
2013 Rauchzeichen (studentský film)
Verratene Freunde (TV film)
Západ
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Geschwister
Mravenci putují různými cestami
2010 Der letzte Eremit (studentský film)
Entzauberungen
Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2009 Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
2007 Gipfelsturm (TV film)
Pochod milionů (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
Kroky k nápravě světa
2004 Kouzelný křišťál
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
1999 Die Zauberfrau (TV film)
Doppelpack - Das Duell (TV film)
1997 Heimlichkeiten (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1994 Wilde Jahre

TV seriály

2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Wilsberg (TV seriál)
Minus 196° (E63)
2018 Druck (TV seriál)
Einmal Schlampe, immer Schlampe! (S01E07)
Vorfreude (S01E05)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Kurzschluss (S04E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf das Leben! (S20E33)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Aus und vorbei (S02E13)
2015 Mila (TV seriál)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Blutgrätsche (S03E09)
Kriminalista (TV seriál)
Domeček z karet (S09E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Viel Wind um nichts (S03E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Highlander (S05E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Abpfiff (S10E24)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Franzi (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Kopfüber ins neue Leben (S11E14)
Fremdes, ganz nah (S11E13)
Wilsberg (TV seriál)
Interne Affären (E24)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Die Toten vom Karst (E01)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Durchgebrannt (S04E15)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Jenny & Co. (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)

Divadelní záznam

2012 Der Komödienstadel - Die fromme Helene (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Treu

TV seriály

2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Treu

Producentská filmografie

Filmy

2006 Treu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky