foto

Harald Leipnitz

  • nar. 22.4.1926
    Wuppertal, Německá říše
  • zem. 21.11.2000 (74 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vortex
1999 Südsee, eigene Insel
1998 Stürmischer Sommer (TV film)
1996 Karussell des Todes, Das (TV film)
1995 Frankie (TV film)
Pizza Arrabbiata
1993 Der Heiratsvermittler (TV film)
Honba za modrým diamantem (TV film)
Klippen des Todes (TV film)
1992 Immer Ärger mit Nicole
1991 Gesucht wird Ricki Forster (TV film)
1988 Něžní zmatkáři 2
Trouble im Penthouse (TV film)
1987 Něžní zmatkáři
1986 Kandidat, Der (TV film)
Unverhoffte Glück, Das (TV film)
1984 Montagsgeschichten (TV film)
1983 Der Mustergatte (TV film)
Ein Mord liegt auf der Hand (TV film)
1980 Musik auf dem Lande
1979 Grille und Ameise (TV film)
1978 Kneuss
1977 Chinesische Wunder, Das
Fragen Sie Frau Erika (TV film)
Smrt nebo svobodu
Wer sah ihn sterben? (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Romeo und Julia (TV film)
Taxi 4012
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Schönes Paar, Ein (TV film)
1973 Alle Menschen werden Brüder
Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
Libero
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
Supi nad Aljaškou
1972 Die Bilder laufen (TV film)
Doppelspiel in Paris - Zeugenberichte aus dem gefährlichen Leben der Mathilde Carré (TV film)
Pas folle la guêpe
1971 Großstadtprärie
Kommissar X jagt die roten Tiger
1970 Frau Wirtin bläst auch gern Trompete
Ich schlafe mit meinem Mörder
Jean der Träumer (TV film)
Som hon bäddar får han ligga
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Frau Wirtin hat auch eine Nichte
Liebe gegen Paragraphen (TV film)
Marquis de Sade: Justine
1968 Bengelchen liebt kreuz und quer
Frau Wirtin hat auch einen Grafen
Lady Hamiltonová
Zuckerbrot und Peitsche
1967 Brooklynský klub vrahů
Die blaue Hand
Grand dadais, Le
Susanne, die Wirtin von der Lahn
Třináctý rozmar
Zlaté časy ve Spessartu
1966 Agent 505 - Todesfalle Beirut
Fünf vor zwölf in Caracas
Ich suche einen Mann
Liselotte von der Pfalz
Mädchen aus Mira, Das (TV film)
Old Firehand
Playgirl
Sperrbezirk
The Brides of Fu Manchu
1965 Banditen vom Rio Grande, Die
Boing-Boing (TV film)
Diamond Walkers
Drei leichte Fälle (TV film)
Idealer Gatte, Ein (TV film)
Mädchen hinter Gittern
Petrolejový princ
Tajemný mnich
1964 Die Gruft mit dem Rätselschloß
Hofloge (TV film)
Schlinge, Die (TV film)
1963 ... A Amazonka mlčí
Chiarevalle wird entdeckt (TV film)
Die endlose Nacht
Mamselle Nitouche (TV film)
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
Das Vergnügen, anständig zu sein (TV film)
Die Rache (TV film)
Seit Adam und Eva (TV film)
Typisch Lucy
Warten auf Dodo (TV film)
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Küß mich Kätchen (TV film)
Mary Rose (TV film)
1960 Dame in der schwarzen Robe, Die (TV film)
Der Vetter aus Dingsda (TV film)
1958 Glück sucht seine Kinder, Das (TV film)
Tageszeiten der Liebe (TV film)
1954 Die Generalprobe (TV film)

TV seriály

2000 Kobra 11 (TV seriál)
Tulipány z Amsterodamu (S04E06)
1996 Immer Ärger mit Arno (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)

Dokumentární

1976 Poselství bohů

Režijní filmografie

Filmy

1987 Die selige Edwina Black (divadelní záznam)
1973 Vier Fenster zum Garten (TV film)

TV seriály

1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace