foto

Simon Licht

  • nar. 8.7.1966 (54 let)
    Hückeswagen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
Enfant Terrible
2018 Der Nesthocker (TV film)
Es bleibt in der Familie (TV film)
Rewind - Die zweite Chance
2017 Am Ruder (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
Happy Hour
2014 Jeanne
Zwei allein (TV film)
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Lösegeld (TV film)
2010 Der Mann, der über Autos sprang
Hades (studentský film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Lulu a Jimi
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Der Schwarzwaldhof (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
Mütter, Väter, Kinder (TV film)
Paparazzo (TV film)
2006 Elementární částice
Vogel im Käfig
2005 Ainoa
Ein Toter führt Regie (TV film)
In Sachen Kaminski (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Europe - 99euro-films 2
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Zamilovaní zloději (TV film)
2002 Ein Trick zu viel (TV film)
2001 Hříšná holka (TV film)
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
2000 Autsch, du Fröhliche (TV film)
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
1999 Der Unbestechliche (TV film)
Geheime Zeuge, Der (TV film)
Kubanisch rauchen
Männer aus zweiter Hand (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Freier Fall (TV film)
Schmutzige Wahrheit (TV film)
Tatort - Bluthunde (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Happy Birthday (TV film)
Tatort - Der Entscheider (TV film)
1995 Glück auf Raten (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Nachtbus
1992 Sushi

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Wilsberg (TV seriál)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (7)
Labaule & Erben (TV seriál)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Numerus Clausus (S13E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
Kriminalista (TV seriál)
Někdo jiný (S11E01)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Warte, bis es dunkel ist (S05E15)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Love-Storys (S01E04)
Alles Klara (TV seriál)
Der Brockengeist (S02E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod im Bunker (S03E10)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Georg Vitter (S03E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Am Abgrund (E49)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Detektivin (S01E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
2009 Beutolomäus und die vergessene Weihnacht (TV seriál)
Laible und Frisch (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Der zweite Mann (S04E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gier (S08E05)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kopfüber (S02E05)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2004 Stromberg (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer den Schaden hat … (S07E32)
Nichts geht mehr? (S07E31)
2003 Big Ben (TV seriál)
Oslnivá krása (S10E01)
2002 Der Solist (TV seriál)
Kuriertag (E03)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Slepá láska (S04E05)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoffnungen (S01E15)
Liebe in Gefahr (S01E14)
Kinderwünsche (S01E13)
další epizody (7)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschiedsschmerz (S01E07)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Laible und Frisch - Bühnenreif (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky