foto

Agathe Taffertshofer

  • nar. 1946
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zwei Herren im Anzug
2016 Ein Teil von uns (TV film)
Eine unerhörte Frau
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Neue Adresse Paradies (TV film)
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Hříšnice (TV film)
Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Die Heilerin 2 (TV film)
Mit einem Schlag (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2005 Marias letzte Reise (TV film)
2004 Tatort - Abgezockt (TV film)
2003 Verbrechen des Professor Capellari - Bittere Schokolade, Die (TV film)
2002 Die Rückkehr (TV film)
Hinterlassenschaften (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
2000 Geier im Reisrand (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1997 Muttertag (TV film)
Porträt eines Richters (TV film)
Zimní spáči
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Doktor Knock (TV film)
Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
1991 Wildfeuer
1990 Spieler
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
Komplizinnen (TV film)

TV seriály

2009 Franzi (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergangene Sünden (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt o Valpuržině noci (S03E06)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky