foto

Allan Cuthbertson

  • nar. 7.4.1920
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • zem. 8.2.1988 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1985 Třináct u stolu (TV film)
1983 Invitation to the Wedding
1980 Mořští vlci
Nebe, peklo, ráj
Rozbité zrcadlo
1979 Outsider, The
1973 Diamonds on Wheels
1971 Assault
Firechasers, The
1970 Ještě jednou
Představení
The Adventurers
1969 Hříšný Davey
Kapitán Nemo a podmořské město
The Body Stealers
1967 Half a Sixpence
Rocket to the Moon
1966 Press for Time
Velký žal
Znamení trojúhelníku
1965 Game for Three Losers
Life at the Top
Operace Crossbow
1964 Práskači
Sedmý úsvit
1963 Bitter Harvest
Myš na měsíci
Nine Hours to Rama
Tamahine
The Running Man
1962 Boys, The
Fast Lady, The
Freud
Období zkoušek
Solo for Sparrow
The Brain
1961 Děla z Navarone
Man at the Carlton Tower, The
On the Double
1960 Melodie slávy
1959 Místo nahoře
Pekelník
Severozápadní hranice
Shake Hands with the Devil
The Crowning Touch
The Stranglers of Bombay
Zabijáci z Kilimandžára
1958 I Was Monty's Double
Ice-Cold in Alex
Law and Disorder
1957 Loď dobré pohody
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Anastasia
Cloak Without Dagger
Dick Turpin: Highwayman
Doublecross
Eyewitness
On Such a Night
The Man Who Never Was
1955 Carrington, V.C.
Portrait of Alison

TV seriály

1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Schwarze Bumerang, Der (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Roger, příslušník vládnoucí třídy (S02E03)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Banket (S01E05)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Milligan in... (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
That's Me Over There (E12)
1970 The Goodies (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Blue Light (TV seriál)
The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Bruce-Partington Plans (S01E10)
1964 Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Epilogue to Capricorn (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky