foto

Andreas Schröders

  • nar. 26.6.1967 (52 let)
    Mönchengladbach, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
Nightlife
2019 Charlieho andílci
Golden Twenties
Schnitzel de Luxe (TV film)
Tatort - Angriff auf Wache 08 (TV film)
2018 Duennes Eis
Kruso (TV film)
2017 Tatort: Der wüste Gobi (TV film)
2015 Im Zweifel (TV film)
2014 Die Fahnderin (TV film)
Rico a Oskar, malí detektivové
Stromberg - Der Film
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Mensch Mama! (TV film)
Sakra, kluku!
2010 Goethe!
Král zlodějů (TV film)
Rammbock
2009 Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2004 Kalter Frühling (TV film)
1999 Gigantický

TV seriály

2020 Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
Schattenlinien (E14)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Der Prag-Krimi (TV seriál)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bauernopfer (S15E18)
2017 4 Blocks (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Verrat (S01E04)
Ibrahim (S01E03)
další epizody (4)
Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Schutzlos (E09)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Das dritte Mädchen (E01)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der letzte Vorhang (S03E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Freitagsmann (E58)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Krokodil (S08E17)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Spurlos (E12)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2007 Lutter (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Die Wiedertäufer (E20)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky