foto

Andreas Schröders

  • nar. 26.6.1967 (51 let)
    Mönchengladbach, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schnitzel de Luxe (TV film)
Stralsund - Schattenlinien (TV film)
2018 Duennes Eis
Kruso (TV film)
Stralsund - Das Phantom (TV film)
Stralsund - Waffenbrüder (TV film)
2017 Stralsund - Kein Weg zurück (TV film)
Tatort: Der wüste Gobi (TV film)
2016 Stralsund – Schutzlos (TV film)
Stralsund – Vergeltung (TV film)
2015 Im Zweifel (TV film)
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
Stralsund - Kreuzfeuer (TV film)
Stralsund – Es ist nie vorbei (TV film)
2014 Die Fahnderin (TV film)
Ein starkes Team - Der Freitagsmann (TV film)
Helen Dorn - Das dritte Mädchen (TV film)
Rico a Oskar, malí detektivové
Stromberg - Der Film
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
Stralsund - Freier Fall (TV film)
Stralsund - Tödliches Versprechen (TV film)
2012 Mensch Mama! (TV film)
Sakra, kluku!
Stralsund - Blutige Fährte (TV film)
2010 Goethe!
Kommissarin Lucas - Spurlos (TV film)
Král zlodějů (TV film)
Rammbock
2009 Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Stralsund - Mörderische Verfolgung (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Wilsberg - Die Wiedertäufer (TV film)
2004 Kalter Frühling (TV film)
1999 Gigantický

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
2017 4 Blocks (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Verrat (S01E04)
Ibrahim (S01E03)
další epizody (4)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der letzte Vorhang (S03E04)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace