foto

Stephanie Stremler

  • nar. 30.3.1977 (40 let)
    Aachen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cukrář
2016 Casting a Woman
Hilfe, wir sind offline! (TV film)
2015 Die Sommersprosse
2014 Melusine (studentský film)
2013 Zlodějka knih
2012 Staub auf unseren Herzen
2011 Kdo, když ne my
2009 Die Liebe und Viktor

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Spielwütigen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace