foto

Andrew Bicknell

  • nar. 17.6.1956 (64 let)
    Taunton, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Last Night in Soho
2020 De Gaulle
2014 Rozzářit hvězdy
2013 Úder 3
2012 Hra pro jednoho
2009 31 North 62 East
2008 Proyecto Dos
Temný rytíř
2007 The Trial of Tony Blair (TV film)
2006 Síla úderu
2001 Ask Me No Questions (TV film)
Druhá míza
1999 Flanderský pes
1995 Konec Divokého západu (TV film)
1994 Stanley's Dragon
Vypráskaný Jemmy (TV film)
1993 Heidi, děvčátko z hor (TV film)
1989 Billy Kid (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Naděje a sláva
Roman Holiday (TV film)
1986 Lady Jane
1983 Fords on Water
Monty Pythonův smysl života
The Crimson Permanent Assurance

TV seriály

2019 The Rook (TV seriál)
Chapter 5 (E05)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
2018 The Royals (TV seriál)
With Mirth in Funeral and with Dirge in Marriage (S04E10)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Viktorie (TV seriál)
Otcovy hříchy (S02E04)
Žárlivost (S02E02)
Dcera vojáka (S02E01)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Houdini and Doyle (TV seriál)
Bedlam (E07)
Viktorie (TV seriál)
Obyčejná žena (S01E05)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
My Brothers Keeper (S01E08)
The Royals (TV seriál)
The Serpent That Did Sting Thy Father's Life (S02E10)
And Then It Started Like a Guilty Thing (S02E09)
2015 The Royals (TV seriál)
The Spirit That I Have Seen (S02E05)
What, Has This Thing Appear'd Again Tonight? (S02E04)
Is Not This Something More Than Fantasy? (S02E03)
další epizody (14)
2014 Kurýr (TV seriál)
Sex, lži a video (S02E03)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Král (E02)
Jezdec (E01)
2004 If... (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Rozžhavený do běla (S03E05)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Štvanec (S03E11)
1987 Charmer, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
The Optimist (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2019 Poslední z carů (TV seriál)
Revoluce (E05)
2004 Slavné bitvy Británie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky