foto

Marja Salo

  • nar. 1.8.1980 (39 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tarhapäivä
2018 Swingers
2017 Yösyöttö
2015 My Dear Friend
2014 Hiljaiset Ystävät (studentský film)
Parhaat päivät (studentský film)
2013 Nuoret nerot (TV film)
2009 Kesäpaikka
2008 Korkein oikeus
2006 Agonia
Král telenovely
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
Hermovaurio (E05)
Työsuhde (E04)
další epizody (6)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2007 Pelkkää lihaa (TV seriál)
Käärme paratiisissa (E07)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 9 (S01E09)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
1999 SunRadio (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lento (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Agonia
Pohjaväri

Režijní filmografie

Filmy

2006 Pohjaväri

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Pohjaväri

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace