foto

Marja Salo

  • nar. 1.8.1980 (39 let)
    Helsinki, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tarhapäivä
2018 Swingers
2017 Yösyöttö
2015 My Dear Friend
2014 Hiljaiset Ystävät (studentský film)
Parhaat päivät (studentský film)
2013 Nuoret nerot (TV film)
2009 Kesäpaikka
2008 Korkein oikeus
2006 Agonia
Král telenovely

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace