foto

Sami Kiiski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Fantasia
Kláda
2015 Lovemilla
2014 Kummeli V
Nightmare 2 - Painajainen jatkuu
Tissit
2013 Ukryto za závěsem
2012 Nightmare - Painajainen merellä
2011 Hyvä päivä
2008 Kaveri
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
1997 Koverhar - lihanleikkaajan kolme päivää (studentský film)
1995 Muusikon valinta
Ruma A (studentský film)
1994 Kaksi haukansilmää
1993 Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
Laihan miehen balladi (studentský film)
Yösydän
1992 Hänestä ja heistä (studentský film)
Kastajaiset (studentský film)
Mestari

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2009 Pullukat (TV seriál)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1993 Onnen pyörät (studentský film)

TV pořady

2009 Yhteensattujat (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)
1992 Mestari
1990 Sammakonpyytäjät

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace