foto

Danny Jacobs

  • nar. 10.3.1979 (39 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Quest
2016 Move Me
2015 Tooken
2014 Growing Up and Other Lies
Meme Weavers (TV film)
2013 The Breakdown (TV film)
2010 The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
2008 Humboldt County
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2006 Miriam
2005 Smrtící temnota

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ruthless (S02E16)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
The Last Tycoon (TV seriál)
Nobody Recasts Like Monroe (E02)
2016 Star Wars: Dobrodružství Freemakerů (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
Oh Holy Night (S03E05)
Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Noc a den (S04E09)
K mojí duši most (S04E07)
další epizody (5)
2015 Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Nežádoucí vliv (S03E04)
2013 Graceland (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
Poslední chlap (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Na raketě (S02E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace