foto

Danny Jacobs

  • nar. 10.3.1979 (41 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elyse
2017 Quest
2016 Move Me
2015 Tooken
2014 Growing Up and Other Lies
Meme Weavers (TV film)
2013 The Breakdown (TV film)
2010 The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
2008 Humboldt County
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2006 Miriam
2005 Smrtící temnota

TV seriály

2019 Johnno and Michael Try (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
The Last Tycoon (TV seriál)
Nobody Recasts Like Monroe (E02)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Forward Motion & Frat Life (S02E01)
Transparent (TV seriál)
Oh Holy Night (S03E05)
Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Noc a den (S04E09)
K mojí duši most (S04E07)
další epizody (5)
2015 Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Nežádoucí vliv (S03E04)
2014 Chirurgové (TV seriál)
To ví jen maminka (S11E04)
Krása bloudění (S11E01)
2013 Graceland (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
Poslední chlap (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Na raketě (S02E21)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky