foto

Ewa Telega

  • nar. 31.3.1962 (58 let)
    Kędzierzyn, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Polární záře
2014 Mur
2013 Baczyński
2008 Lejdis
Prasklina
Środa, czwartek rano
2006 Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Persona non grata
2004 Nepohřbený muž
2000 Malá Vilma: Poslední deník
Moja Angelika
1999 Córy szczęścia
1997 Ostatni krag z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Łóżko Wierszynina
1996 Siódmy pokój
1993 Následnost citů
1992 Nocne ptaki (TV film)
Vše na čem záleží
1991 In flagranti
1990 Korczak
Zabic na koncu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 I skrzypce przestaly grac
1987 Pay Off (TV film)
Łuk Erosa
1986 Milenci mé matky
Zpověď dítěte svého věku
1985 Milosc z listy przebojów

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Pośród wilków (S13E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mistyfikacja (S22E12)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S12E10)
Episode 12 (S11E12)
Episode 11 (S11E11)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odpowiedni moment (S20E09)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komornicy (S15E07)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
Świstek papieru (E12)
Mężczyzna w opałach (E11)
další epizody (11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Mroczna tajemnica (S07E11)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Poznaj moją mamę (E14)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pamięć (S03E02)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Grupa Rainera (S02E08)
Mocne papiery (S02E05)
další epizody (6)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Údolí květin (E07)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Rodzina zastępcza (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky