foto

Rauno Juvonen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikitie
2014 Sejmi prezidenta
2013 Puolin ja toisin (TV film)
2010 Kazatel zla
Rare Exports
2007 Puolueet: Perintölakana
To zvláštní léto
2001 Epäilyksen varjo (TV film)
2000 Bad Luck Love
1999 Rukajärven tie
1997 Joonas
Koverhar - lihanleikkaajan kolme päivää (studentský film)
Lunastus
Ristin juurella (studentský film)
Tichá vesnice
1996 Joulubileet
Tie naisen sydämeen
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
Potti (TV film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1991 Ei rakkautta kiitos
1990 Irti maasta (TV film)

TV seriály

2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Jaettu vastuu (E02)
Morsian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Morsian (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Painia (E09)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace