foto

Dean Winters

  • nar. 20.7.1964 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Palmer
2020 Ztracené dívky
2018 A Civilized Life
After Everything
Father of the Year
2017 Holky na tahu
2016 Želvy Ninja 2
2014 Don Peyote
John Wick
2013 The Devil You Know
Westside (TV film)
2012 Worst, The
2009 Kolotočáři
Kuchař srdcem
Winter of Frozen Dreams
2008 39
2007 P.S. Miluji Tě
2006 Dead Calling
2005 Hoši z Bristolu
2004 Love Rome
Osobní prohlídka (TV film)
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
2001 Kulka v hlavě
Snipes
1997 Do posledního dechu
Hořící peklo (TV film)
Spiknutí
1996 Playroom, The (TV film)

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
Buckle the F**k Up (E10)
It'll Last Forever (E07)
Who Even Are We Now? (E06)
další epizody (6)
Američtí bohové (TV seriál)
The Beguiling Man (S02E02)
House on the Rock (S02E01)
Berlínská mise (TV seriál)
The Dream of the Four Policemen (S03E05)
2018 Rozvod (TV seriál)
Happy Now? (S02E02)
Night Moves (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mood (S19E02)
Gone Fishin' (S19E01)
2016 Rozvod (TV seriál)
Další večírek (S01E09)
Plány na víkend (S01E07)
Gustav (S01E05)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy unáší Gretchen! (S02E04)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
další epizody (13)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Čajový zabiják (S03E04)
Pohřeb (S03E02)
další epizody (4)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Operace: Uražená pýcha (S01E15)
Americký táta (TV seriál)
News Glances with Genevieve Vavance (S10E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sdílené dítě (S15E19)
Perverzní komika (S15E15)
Amaro se hájí (S15E11)
další epizody (4)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Sup (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
Cesta do říše divů (S15E05)
Vnitřní záležitost (S15E04)
další epizody (7)
2012 Up All Night (TV seriál)
Preschool Auction (S01E14)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
St. Patrick's Day (S06E12)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 2 (S06E07)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Above Suspicion (S14E02)
Lost Reputation (S14E01)
Rhodium Nights (S13E23)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
100: Part 2 (S05E21)
100: Part 1 (S05E20)
Operation Righteous Cowboy Lightning (S05E12)
Zachraň mě (TV seriál)
Mutha (S07E01)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Druhá šance (S04E21)
Valentýnská krasojízda (S04E13)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
K majáku (S02E20)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Apollo, Apollo (S03E16)
Zachraň mě (TV seriál)
Torch (S05E13)
Iceman (S05E08)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Past na myši (S02E03)
Boj o elektrárnu (S02E02)
Samson a Dalila (S02E01)
další epizody (8)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Cooter (S02E15)
Patnáct minut slávy (S02E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Očistec (S07E11)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Solo (S04E08)
Seven (S04E07)
Tuesday (S04E02)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
Retards (S03E10)
další epizody (11)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Brains (S02E10)
další epizody (11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Butterfly (S01E07)
Revenge (S01E06)
Orphans (S01E05)
další epizody (5)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
The Unforgiven (S03E18)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disrobed (S01E13)
Russian Love Poem (S01E12)
Bad Blood (S01E11)
další epizody (4)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
další epizody (8)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Necivilizovaně (S01E07)
další epizody (9)
Sex ve městě (TV seriál)
Postelový přítel (S02E14)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (8)
Milénium (TV seriál)
Matryoshka (S03E14)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (8)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
Milénium (TV seriál)
The Curse of Frank Black (S02E06)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Nothing Personal (S03E18)

Dokumentární

2019 Framing John DeLorean
2004 Sex ve městě - Loučení (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 A Civilized Life

Host