foto

Bogdan Koca

  • nar. 21.2.1952 (68 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Já teď lžu
2017 Amok
Muž s magickou krabičkou
2014 Sousedi
2013 Běž, chlapče, běž
Ostatnie piętro
2012 Den žen
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Nula
Sviňky
2008 Pora mroku
2007 Dr. Plonk
2005 Proposition
2003 Alexandřin plán
2001 Spagnola, La
1999 Důvěrný styk (TV film)
1996 Lilian's Story
1993 The Custodian
1992 Resistance
The Leaving of Liverpool (TV film)
1989 Potíže v ráji (TV film)
1988 Daleká země (TV film)
Everlasting Secret Family, The
Ghosts... of the Civil Dead
1982 Anna i wampir
1981 Biala goraczka (TV film)
Panienki (TV film)
Rdza
Trauma
1979 Noční můry
1978 Nebožtík za oceánem

TV seriály

2020 Znaky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (S21E11)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S07E03)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 2 (S01E02)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Stąd do wieczności (E05)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
1984 The Explorers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky