foto

Sandra Borgmann

  • nar. 25.4.1974 (46 let)
    Mülheim an der Ruhr, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berlín, Berlín: Lolle na útěku
2019 Kaltes Blut - Julia Durant ermittelt (TV film)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
Mörderische Tage - Julia Durant ermittelt (TV film)
So einfach stirbt man nicht (TV film)
2018 Jung, blond, tot - Julia Durant ermittelt (TV film)
2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Der Zauberlehrling (TV film)
Ostfriesenkiller (TV film)
Sommerfest
2016 Osudové léto v Dánsku (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Die Neue (TV film)
Jako motýl (studentský film)
LenaLove
Přečin
Sorry Guys
2014 Die letzte Instanz (TV film)
Modrá jako safír
Nichts für Feiglinge (TV film)
Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
2013 Bubu, malý duch
Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
2012 Nezvěstné děti
Schilf
Transpapa
Záhadné paničky (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
Lollipop Monster
Neue Chance zum Glück (TV film)
2010 A je tu Lola!
Der Mauerschütze (TV film)
2009 Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Champagner kann nicht schaden
Der Baader Meinhof Komplex
Der Große Tom (TV film)
Tag, an dem ich meinen toten Mann traf, Der (TV film)
Todsünde (TV film)
2007 Kuckuckszeit (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Meine böse Freundin (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
FC Venus
Fremder Bruder
2005 Die Bluthochzeit
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
2002 Halbe Miete
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Warteschleife Zukunft
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
Flirt (studentský film)
Hotel Elfie (TV film)
V červenci
1999 Late Show
Oi! Warning
1997 High

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Es lebe der König! (S51E34)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Der kalte Tod (E02)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Aerodynamik (S02E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Treue, Ehre, Mord (S13E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Slepá svědkyně (S23E12)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Die fünfte Gewalt (E54)
2016 Neben der Spur (TV seriál)
Amnesie (E02)
Wilsberg (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E50)
Místo činu (TV seriál)
Rebecca (S47E03)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Die LottoKönige (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet ... (S03E06)
Ein Anfang und ein Ende? (S03E05)
Wer nichts wird, wird Wirt! (S03E04)
další epizody (6)
2014 Řeka života (TV seriál)
Shledání na Dunaji (E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtelná hloubka (S03E02)
2013 Die LottoKönige (TV seriál)
Alles auf Anfang? (S02E06)
Pennen auf Pump? (S02E05)
Ziemlich beste Freundinnen? (S02E04)
další epizody (6)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - V kruhu rodinném (S44E15)
Kaltblütig (S44E03)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Schicht im Schacht? (S01E06)
Wer zahlt die Zeche? (S01E05)
Die 500-Euro-Frage! (S01E04)
další epizody (6)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Und ewig singt das Blaukehlchen (S02E03)
Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
2011 Láska u fjordu (TV seriál)
Návrat domů (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S16E09)
2010 Místo činu (TV seriál)
Weil sie böse sind (S41E01)
2009 Místo činu (TV seriál)
Černý Petr (S40E02)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Selbstjustiz (E07)
Nachtschicht (TV seriál)
Ich habe Angst (E05)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Prokletí (S39E02)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Liebestod (E14)
2006 Místo činu (TV seriál)
Gebrochene Herzen (S37E18)
2004 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odinova pomsta (S35E16)
2003 Místo činu (TV seriál)
Když ženy jedí ústřice (S34E22)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Bloch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebesdienste (S01E09)
Místo činu (TV seriál)
Fette Krieger (S32E14)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bienzle und der Mann im Dunkeln (S31E08)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1998 Die Anrheiner (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky