foto

Petri Jokiranta

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Věčný bojovník
1989 Bonk Business (studentský film)

Dokumentární

1996 Väliasema Helsinki (TV film)
1991 Keskeneräinen sinfonia maestrolle
Raba Hiff (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1989 Bonk Business (studentský film)

Dokumentární

1996 Väliasema Helsinki (TV film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
1990 Lehmännahkatakki
Sakkeus (studentský film)
1989 Bonk Business (studentský film)

Dokumentární

1996 Mitäs me salamaniskemät
1991 Keskeneräinen sinfonia maestrolle
Raba Hiff (studentský film)
1990 Vanhus näki unta leijonista (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Avaruuden musta kivi
1993 Matokuningas
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
1990 Sakkeus (studentský film)

Dokumentární

1994 Tissit & Tango
1993 Onnen pyörät (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Bonk Business (studentský film)

Dokumentární

1991 Raba Hiff (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace