foto

Albrecht Schuch

  • nar. 21.8.1985 (35 let)
    Jena, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berlin Alexanderplatz
2019 Narušitel systému
2018 Atlas
Der Polizist und das Mädchen (TV film)
Kruso (TV film)
2017 Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
Paula
Route B96 (studentský film)
Teroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konec (TV film)
2015 Tatort - Schwerelos (TV film)
2014 Die Fahnderin (TV film)
2013 Tatort - Allmächtig (TV film)
2012 Jak změřit svět
2011 Westwind
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Zaprodaní bance (TV seriál)
Die Höhle des Löwen (S01E06)
Die härteste Währung (S01E05)
Alte Schulden (S01E04)
další epizody (6)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky