foto

Patricia Collinge

  • nar. 20.9.1892
    Dublin, Irsko
  • zem. 10.4.1974 (81 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Příběh jeptišky
1952 Washington Story
1951 Teresa
1944 Casanova Brown
1943 Ani stín podezření
Tender Comrade
1941 Lištičky
1929 Night Club

TV seriály

1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace