foto

Marcel Mohab

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waren einmal Revoluzzer
2018 Geschenkt (TV film)
Nichts zu verlieren (TV film)
Zač nás trestáš?
2017 Alles Ist Nicht Genug
Nicolina klec
2016 Die Diva, Thailand und wir! (TV film)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
To nás teda dostalo
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2014 High Performance
2005 Nachtflucht

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
2016 Emetofobia (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky