foto

Nassim Boutelis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Borderline (TV film)
2013 Un p'tit gars de Ménilmontant
2012 Z prezidentské kuchyně
2011 La Ligne droite
2010 Clandestin (TV film)
De l'encre (TV film)

TV seriály

2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Votez Lepic ! (S04E02)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2006 Coeur océan (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky