foto

Christian Mulot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inséparables
2013 Un p'tit gars de Ménilmontant
2012 Oui, šéfe!
2011 After Fall, Winter
L'ombre d'un flic (TV film)
2008 Útěk Ludvíka XVI.
2005 Ohnivé inferno (TV film)
2002 Dezertér
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Cena za pravdu (TV film)
1999 Rub a líc
Trafic d'influence
1998 Madeline
1995 Ange Espérandieu (TV film)
1990 Zelená karta

TV seriály

2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křehké duše (S18E01)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
Femme de la forêt, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky